'Droom die uitkwam om tegen Ibra te spelen, durfde hem niet aan te spreken'

'Droom die uitkwam om tegen Ibra te spelen, durfde hem niet aan te spreken'

20-06-2022 07:20

Als Nicolò Zaniolo naar AC Milan vertrekt, dan gaat hij daar waarschijnlijk spelen met zijn jeugdidool Zlatan Ibrahimovic. Eerder dit seizoen was de Italiaanse creatieveling nog te verlegen om op Ibrahimovic af te stappen.

Zaniolo wordt gelinkt aan een overstap naar Milan en Juventus. Bij eerstgenoemde kan hij Ibrahimovic treffen, die zijn contract waarschijnlijk gaat verlengen. "Er kwam een droom voor me uit toen ik dit seizoen samen met Zlatan op het veld stond", vertelt Zaniolo tegen La Gazzetta dello Sport.

"Ik was te verlegen om hem aan te spreken, maar ik bewonderde hem van een afstandje. Ik keek goed naar hoe hij met en zonder bal bewoog. Wat een leider... Ik ben blij voor hem dat Milan de Scudetto heeft gewonnen."

Dat hij zelf in de belangstelling staat van de Italiaanse top, doet de man van de winnende tegen Feyenoord in de Conference League-finale goed. "Dat houdt in dat ik goed bezig ben. De interesse geeft me nog meer motivatie om te laten zien waarom ik aan die clubs gelinkt word."