Overlijden vader zorgt voor einde carrière Tevez: 'Ben mijn grootste fan verloren'

Overlijden vader zorgt voor einde carrière Tevez: 'Ben mijn grootste fan verloren'

4 juni - 15:05
0

Carlos Tévez is per direct geen voetballer meer. Dat heeft te maken met het overlijden van zijn vader, waardoor de Argentijn niet meer door wil. In een interview in de Argentijnse media neemt Tévez afscheid. 

Tévez stond voor het laatst onder contract bij het Argentijnse Boca Juniors, de club waar hij in 2015 voor tekende. Hij kan het niet meer opbrengen om verder te spelen. "Het is officieel: ik ben met pensioen", vertelde hij op de Argentijnse televisie.

"Ik heb veel aanbiedingen gehad, waaronder uit Amerika, maar dit is het. Ik heb alles gegeven. Het was vorig jaar al heel moeilijk om te voetballen, maar toen kon ik tenminste mijn vader nog zien. Ik ben nu gestopt, omdat ik mijn grootste fan ben verloren."

De inmiddels 38-jarige Tévez begon zijn loopbaan bij Boca Juniors en kwam via Corinthians terecht bij West Ham United, om via Manchester United, Manchester City, Juventus, weer Boca Juniors, Shanghai Shenhua opnieuw bij Boca Juniors terecht te komen. Hij heeft 76 interlands voor Argentinië op zijn naam staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie