Pijnlijk! Vervoersbedrijf levert niet, Liverpool-fans missen CL-finale

Pijnlijk! Vervoersbedrijf levert niet, Liverpool-fans missen CL-finale

28 May - 16:52
3

Een grote groep Liverpool-supporters mist de Champions League-finale tegen Real Madrid nadat Coach Innovations, een bedrijf dat busreizen regelt voor supporters, niet kon leveren. Honderden supporters stonden te wachten om naar Parijs gereden te worden, maar er kwam geen bus. Althans, geen bus die ze oppikte en meenam.

Volgens Engelse media gaat het om honderden supporters die in de kou bleven staan. Het was de bedoeling dat de Liverpool-fans opgehaald zou worden op de afgesproken plek, bij de Rocket Junction in Liverpool. Eén groep arriveerde om 16.15 uur, maar stond om 23.00 uur nog te wachten nadat meerdere bussen langskwamen, maar niet stopten. Sterker nog, er zijn 24 bussen geboekt. De bussen die wel kwamen, zijn doorgereden. Volgens het bedrijf omdat er niemand stond. 

Het bedrijf houdt zich vooralsnog stil. 'Reis naar Parijs is nu verpest, in plaats daarvan naar huis. Geen communicatie van het bedrijf', zegt een supporter. Nadat het bedrijf boze belletjes gekregen had, kwam er alsnog een bus, maar toen waren de meeste supporters al naar huis.

"Iedereen was opgewekt en aan het zingen", zegt een supporter tegen The Liverpool Echo. "Auto's passeerden en toeterden, de sfeer was geweldig. Maar naarmate de tijd verstreek, vroegen we ons af waar onze bus was. We kregen te horen dat die te laat was vanwege file. Rond 17.45 uur kwam er een, waarop we allemaal begonnen te juichen en te klappen. Toen vertelde de chauffeur dat het eigenlijk de bus van 18.15 uur was en deze te vroeg was aangekomen."

"We gingen om ongeveer 23:00 uur naar huis en rond 00:15 uur kreeg mijn vriend een bericht van het bedrijf waarin stond: we sturen een andere bus, die zal er over 15 minuten zijn. Tegen die tijd hadden de meeste mensen het al opgegeven. Toen de bus kwam, stapten er maar zes mensen in."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie