Kampioen Club Brugge met enkele opvallende afwezigen tegen Anderlecht

Kampioen Club Brugge met enkele opvallende afwezigen tegen Anderlecht

21-05-2022 19:01
3

Landskampioen Club Brugge kan zondag voor eigen publiek het seizoen afsluiten tegen RSC Anderlecht. Ongetwijfeld zal men dat ook met een mooi resultaat willen doen. In die partij kan Alfred Schreuder echter niet rekenen op enkele opvallende afwezigen.

De coach maakte zaterdag zijn selectie voor de partij tegen Anderlecht bekend. Daarin zijn drie opvallende afwezigen: Eder Balanta, Clinton Mata en Bas Dost. Die eerste was eigenlijk vooraf al bekend. Balanta is door drie gele kaarten in de Play-Offs namelijk geschorst voor die wedstrijd.

Ook Mata was enigszins verwacht. Hij kon dan wel het titelfeestje bij Club Brugge lustig meevieren, toch lijkt hij nog té geblesseerd te zijn om zondag ook in actie te komen tegen de Brusselaars.

Daarnaast is er ook nog Dost, die aan zijn laatste weken bij Blauw-Zwart bezig is. Hij heeft een aflopend contract en zal dat ook niet verlengen. Ook een afscheid voor eigen publiek zal er niet meer inzitten, hij zit niet in de selectie. Jonkies zoals Noah Mbamba, Abakar Sylla, Cisse Sandra en Antonio Nusa mogen dan wel weer hopen op speelminuten.