Castro-Montes (KAA Gent) droomt van stap hogerop: Dan zou ik niet twijfelen

Castro-Montes (KAA Gent) droomt van stap hogerop: "Dan zou ik niet twijfelen"

21 mei - 19:17
1

KAA Gent staat alweer voor een belangrijke transferzomer. De Buffalo's willen volgend seizoen beter doen en zoeken dan ook naar versterkingen. Maar het dreigt ook enkele basispionnen te verliezen. Daar is Alessio Castro-Montes er mogelijk één van.

Niet alleen Tarik Tissoudali werd al meermaals gelinkt aan een vertrek, ook Castro-Montes kan op buitenlandse interesse rekenen. De flankspeler laat er ook geen twijfel over bestaan dat het zijn ultieme doel is om richting het buitenland te trekken.

Castro-Montes heeft ook enkele voorkeuren. Liefst Spanje dan nog. "La Liga is een heel mooie competitie om in te spelen", klinkt het. "Maar andere competities lijken mij ook wel wat. Als er een mooi Spaans bod zou komen, dan zou ik echter niet twijfelen", geeft hij aan in TVL Sportcafé.

KAA Gent haalde Castro-Montes voor zo'n 1,2 miljoen euro weg bij KAS Eupen en is uitgegroeid tot een belangrijke pion in de basiself van Hein Vanhaezebrouck. In het verleden bood Genoa al zes miljoen euro voor de flankspeler, maar tot een transfer kwam het toen niet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie