'Relatie tussen Kompany en bestuur niet rooskleurig, maar deuren niet gesloten'

'Relatie tussen Kompany en bestuur niet rooskleurig, maar deuren niet gesloten'

21 May - 09:39
33

RSC Anderlecht beleefde een vreemd seizoen. Paars-wit boekte progressie, maar op het einde van de rit bleef het alleen achter met een ticket voor de Conference League. Volgens La Dernière Heure is de relatie tussen Vincent Kompany en het bestuur daarom niet meer volledig rooskleurig.

Anderlecht legde in de Jupiler Pro League beslag op de derde plaats. In de Play-Offs kon het eindelijk weer eens een match winnen. En Anderlecht haalde de bekerfinale, maar die ging verloren. Dat laatste heeft de relatie tussen Kompany en het bestuur volgens de Waalse krant geen goed gedaan.

Een ontslag van Kompany is momenteel zeker niet aan de orde. Beide partijen willen ook nog met elkaar door. Er is ondertussen wel Engelse interesse in Kompany. Burnley wil de trainer in huis halen, maar Kompany houdt voorlopig de boot af. Het is ook nog niet duidelijk of Burnley zich kan handhaven in de Premier League. Lukt dat? Dan mag Kompany zich toch nog aan een extra belletje verwachten.

Niet aanwezig op persconferentie
Opvallend: Kompany verscheen niet op de persconferentie voor de match tegen Club Brugge. La Dernière Heure beweert dat de krant te horen kreeg: 'Omdat er niks meer op het spel staat tegen Blauw-Zwart.' Lastige vragen over een erehaag en de toekomst van Kompany moesten alvast niet worden beantwoord.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie