'RSC Anderlecht zoekt rechtsachter en dacht daarvoor aan... Foket'

'RSC Anderlecht zoekt rechtsachter en dacht daarvoor aan... Foket'

17 mei - 08:30
6

Bij RSC Anderlecht is men al bezig met de voorbereidingen op volgend seizoen en zoekt men dus naar versterkingen. Onder andere op de rechtsachter, waar Thomas Foket even een optie was.

Amir Murillo aast al even op een transfer en lijkt komende zomer dan ook te gaan vertrekken. De Brusselaars zijn dan ook op zoek naar een vervanging en dachten daarvoor even aan... Thomas Foket. Dat weet men bij Het Laatste Nieuws.

De kans dat Foket ook echter komt, is zo goed als onbestaande. De Rode Duivel is een belangrijke pion bij Stade de Reims en valt dan ook niet los te weken bij de Franse club. Met een marktwaarde van rond de vijf miljoen euro dreigt Foket, die nog een contract tot eind volgend seizoen heeft bij Stade de Reims, dan ook te duur uit te vallen.

Voor Foket zou het alvast een opvallende transfer betekenen. De 27-jarige verdediger groeide op in de buut van Anderlecht en kon op zijn zestiende ook naar de Brusselaars vertrekken, maar koos toen voor een transfer naar KAA Gent. Daar brak hij uiteindelijk ook door en wist hij de titel te pakken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie