‘Leicester City opent gesprekken met Club Brugge over De Ketelaere’

‘Leicester City opent gesprekken met Club Brugge over De Ketelaere’

12-05-2022 19:17
3

De geruchtenmolen lijkt niet stil te staan bij Charles De KEtelaere. De jonge Rode Duivel van kan op veel interesse vanuit Europa rekenen. Ook in Engeland zijn de prestaties van het goudhaantje van Club Brugge niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Leicester City heeft een 'duidelijke voorsprong' in de race om De Ketelaere, zo blijkt uit de laatste berichten. De Rode Duivel is een naam die de laatste maanden veelvuldig in verband wordt gebracht met Leicester City. De laatste berichten suggereren dat de club 'van plan is' om een bod te doen op de 21-jarige. 

In eerdere berichten werd al beweerd dat Leicester in 'pole position' ligt voor De Ketelaere. Dat wordt nu bevestigd door de journalist Alexandre Braeckman. Volgens hem zouden er reeds contacten gelegd tussen speler en club. 

"Langzaam maar zeker is Leicester informele gesprekken begonnen met Club Brugge,” lezen we op de tweet van Braeckman. Leicester zou wel hopen dat de prijs voor zijn diensten nog wat zal zakken. Naar verluidt hoopt Club Brugge op 40 miljoen euro.