'KRC Genk heeft een beslissing genomen over de toekomst van Storck'

'KRC Genk heeft een beslissing genomen over de toekomst van Storck'

11-05-2022 12:46 Laatste update: 12:48
37

Voor Bernd Storck zit zijn verhaal als trainer van KRC Genk er zo goed als op. De Duitser maakt nog aanspraak op Europees voetbal met de club, maar zal dat volgend seizoen niet meemaken.

Dat onthult journalist Stef Wijnants in TVL Sportcafé. De voorbije weken was het nog onduidelijk of Storck volgend seizoen trainer van Genk zou blijven, maar daar is nu duidelijkheid over gekomen. De kans is heel klein, zeg maar bijna onbestaande, dat hij volgend seizoen nog de trainer is van Racing Genk", klinkt het.

Storck werd aangesteld als de vervanger van John van den Brom, die na teleurstellende resultaten werd ontslagen. Opvolger Storck moest voor verbetering gaan zorgen, maar wist niet te overtuigen. Hij zal dan ook niet blijven bij de club.

Zo staat KRC Genk voor een bijzonder drukke transferzomer. Het zal belangrijke pionnen zoals Jhon Lucumi en Paul Onuachu zien vertrekken, terwijl het dus ook moet uitkijken naar een nieuwe coach. Onder andere Wouter Vrancken wordt genoemd als de nieuwe hoofdcoach.