Amerikaans gerucht: 'Na Anderlecht volgt nu ook Club Brugge Castellanos'

Amerikaans gerucht: 'Na Anderlecht volgt nu ook Club Brugge Castellanos'

14-04-2022 08:01
50

In november van vorig jaar werd RSC Anderlecht aan Valentin Castellanos gelinkt. Volgens Amerikaanse geruchten zat nu ook Club Brugge op de tribune voor de Argentijnse spits.

Castellanos is momenteel nog een speler van New York City. De MLS-ploeg beseft dat het met de spits goud in handen heeft en vraagt dan ook door voor Castellanos. Naar verluidt wil New York City liefst vijftien miljoen euro ontvangen de aanvaller, die nog tot eind 2025 onder contract ligt in New York.

In november begon de geruchtmolen over de toekomst van Castellanos almaar harder te draaien. Naast Anderlecht vielen ook de namen van onder meer de Nederlandse clubs PSV en Feyenoord, het Engelse West Ham United en het Italiaanse Fiorentina. Castellanos liet toen verstaan te dromen van een transfer naar Europa, maar wel naar een competitie zoals de Premier League of La Liga.

Ondanks zijn sterke prestaties in onder meer de CONCACAF Champions League (vier goals in zes matchen) komt Castellanos nog altijd uit voor New York City. Het gerucht doet nu de ronde dat een scout van Club Brugge hem daar kwam bekijken in de match tegen Seatlle Sounders FC. Het duel eindigde op 1-1. Castellanos speelde de volledige match. Hij scoorde niet, maar pakte wel geel.