Midtjylland-huurling Cools laat zich uit over verlengd verblijf bij Zulte Waregem

Midtjylland-huurling Cools laat zich uit over verlengd verblijf bij Zulte Waregem

01-04-2022 19:50
0

Dion Cools keerde deze winter terug naar België en werd door zijn club FC Midtjylland verhuurd aan Zulte Waregem. De rechtsachter heeft zijn zinnen echter nog steeds gezet onder een doorbraak in Denemarken.

Cools kon nog niet helemaal overtuigen bij Zulte Waregem en verloor ook zijn basisplek bij de laagvlieger in onze competitie. Het lijkt ook weinig waarschijnlijk dat Cools volgend seizoen opnieuw speelminuten zal krijgen bij zijn moederclub FC Midtjylland. Toch heeft hij de hoop niet opgegeven.

"In principe keer ik op het einde van het seizoen terug", zegt Cools in Krant van West-Vlaanderen. Ik word er op 1 juli weer verwacht. Geen probleem, ik ben ervan overtuigd dat men binnen de club weet dat ik mijn plaats waard ben", klinkt het.

De verdediger denkt ook niet dat hij helemaal mislukt is in Denemarken. "Vorig seizoen speelde ik onder Brian Priske best veel, maar toen kwam er een nieuwe trainer, misten we onze start en kreeg ik nog nauwelijks kansen", aldus Cools.

Cools werd op 31 januari 2020 door de Deense club overgenomen van Club Brugge. De verdediger kwam sindsdien 53 keer uit voor FC Midtjylland. Daarin was hij goed voor één doelpunt en drie assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie