De Ketelaere beleefde een moeilijke middag: “Genk deed het goed”

20-03-2022 20:36
2

Club Brugge won zondagmiddag van KRC Genk met 3-1. Na de wedstrijd reageerde Charles De Ketelaere bij Eleven Sports.

In de eerste helft kwam Club Brugge snel op voorsprong, maar zakte het daarna wat in elkaar. Dat leidde de gelijkmaker van Ito in. De Ketelaere erkende na de wedstrijd dat het in de eerste helft nog beter kon: “Genk deed het goed, we hadden het lang moeilijk om de ruimtes te vinden en tot kansen te komen.”

In de tweede helft kwam Club terug in haar spel, wat leidde tot een 3-1-eindstand. De Ketelaere zelf en Adamyan maakte de twee laatste treffers. “Hij brengt heel veel energie, snelheid en diepgang en hij scoort ook. Da’s heel belangrijk voor ons spel nu”, vertelde de aanvaller over de nieuwe aanwinst van blauw-zwart.