Nieuwkomer Cafaro is op de hoogte: Ik ken situatie Standard, niet op haar plaats

Nieuwkomer Cafaro is op de hoogte: "Ik ken situatie Standard, niet op haar plaats"

19 januari - 17:00 Laatste update: 17:08
Jupiler Pro League 0 Reacties

Standard Luik heeft een ongebruikelijke missie in de eerste maanden van 2022: zorgen dat het niet écht in degradatienood verzeild geraakt. Afgelopen weekend tankte het al enigszins vertrouwen door een puntje weg te kapen bij rivaal RSC Anderlecht (1-1), al liet het veldspel te wensen over. Mathieu Cafaro moet dat uevel verhelpen.

De centrale middenvelder streek een weekje geleden neer bij Standard en mocht zich woensdagmiddag voorstellen op een persmoment. Nochtans kreeg Cafaro zondag al zijn kans tegen Anderlecht. In die partij toonde hij nog niet zijn ware aard, laat hij verstaan. "Het ontbreekt nog aan automatismen met mijn ploeggenoten", vertelt Cafaro. Dat zou echter snel opgelost moeten geraken.

De uitdaging in Luik is niet van de poes. Haar reputatie heeft Standard nog altijd, maar de club scheert (even?) niet langer de hoge toppen van weleer. "Ik ken de sportieve situatie van de club, die niet op haar plaats staat", beseft Cafaro. Misschien is de Fransman zelf wel een deel van de oplossing. "Ik hoop de club te kunnen herlanceren met mijn technische kwaliteiten", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie