'Mogelijk goed nieuws voor Ajax: Spurs informeert bij Manchester United'

'Mogelijk goed nieuws voor Ajax: Spurs informeert bij Manchester United'

11 januari - 23:20
0

Tottenham Hotspur heeft bij Manchester United geïnformeerd naar de mogelijkheden om Jesse Lingard over te nemen. De Engelse aanvallende middenvelder loopt komende zomer uit zijn contract, maar zou Old Trafford dus al eerder achter zich kunnen laten.

Volgens football.london en de Engelse tak van ESPN zou Spurs de Engelse creatieveling ook in de zomer wel over willen nemen, maar zouden ze liever hebben dat een transfer al in januari wordt afgerond. Dat zou trouwens goed nieuws kunnen betekenen voor Ajax en Steven Bergwijn: als Lingard naar Noord-Londen komt, is de Nederlander definitief overbodig.

Het is echter nog maar de vraag of Lingard open staat voor een transfer naar Spurs. Hij zou naar verluidt het liefst bij Manchester United willen blijven of anders voor West Ham United willen kiezen. Daar speelde hij vorig seizoen al een half jaar met veel plezier op huurbasis. Als United niet met de Engelsman door wil, lijken The Hammers dus de beste papieren te hebben. Tottenham hoopt daar tussen te kunnen komen.

Ajax bracht volgens De Telegraaf al een eerste bod uit op Bergwijn. De achttien miljoen euro die geboden werd, was echter niet genoeg voor Spurs. Manager Antonio Conte liet daarnaast ook nog eens optekenen dat hij een speler als Bergwijn graag bij de selectie wil houden, omdat niemand anders diens kwaliteiten bezit.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie