KV Oostende moet transfermarkt op, Blessin wil nog zeker 3(!) versterkingen

KV Oostende moet transfermarkt op, Blessin wil nog zeker 3(!) versterkingen

09-01-2022 18:42

Alexander Blessin wist vorig seizoen te overtuigen met KV Oostende, maar heeft het dit seizoen moeilijk om te bevestigen. De trainer weet ook hoe dat komt. Na het vertrek van enkele sterkhouders werden zij onvoldoende vervangen. Daar wil hij verandering in zien.

KV Oostende kent een seizoen met ups en downs, maar wil wel beter voor de dag komen in 2022. De kustploeg haalde met Kyle Duncan, Alessandro Albanese en Tatsuhiro Sakamoto al drie nieuwelingen in huis. Als het van Blessin afhangt, komen er daar nog enkele bij.

"Het is goed – en nodig – dat er spelers bijkomen", spreekt hij duidelijke taal bij Het Laatste Nieuws. Middenvelder Kenny Rocha en verdediger Steven Fortes zijn met Kaapverdië naar de Africa Cup en zijn we dus twee of drie weken kwijt."

Voor Blessin is het dus duidelijk, er moet nog wat bij. "Daarom wil ik er graag nog een centrale verdediger, en liefst ook een extra spits en doelman", aldus Blessin. Samen met KV Oostende hervat hij op 15 januari de competitie met een duel tegen streekgenoot Zulte Waregem.