Ten Hag spreekt zich uit over Ajax-toekomst: 'Dingen kunnen soms snel veranderen'

Ten Hag spreekt zich uit over Ajax-toekomst: 'Dingen kunnen soms snel veranderen'

25-12-2021 16:44
3

Erik ten Hag verwacht dat hij ook volgend seizoen voor de groep staat bij Ajax, maar durft een overstap niet uit te sluiten. De oefenmeester is blij met de huidige prestaties van zijn ploeg, maar wil meer.

Wanneer Ten Hag gevraagd wordt of hij volgend seizoen bij een andere club voor de groep staat, reageert hij snel. "Dat denk ik niet. We willen altijd meer, zullen proberen om te verbeteren. We zijn met elkaar aan het kijken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. De filosofie van Ajax is goed, de mensen zijn goed...", zo stelt Ten Hag bij Voetbaltijd.

Ten Hag werd in het geruchtencircuit gelinkt aan Newcastle United, maar daar wil hij niet te lang bij stilstaan. "Daar hoeven we niet over na te denken. Ik heb vorig jaar voor twee jaar bijgetekend, dus ik sta nog tot het einde van het volgende seizoen onder contract." Een vertrek na dit seizoen durft hij echter niet uit te sluiten. "Dingen kunnen soms snel veranderen. Je moet vooral blijven winnen, in het vak."

Ten Hag vindt het belangrijk om te onderstrepen dat hij het uitstekend naar zijn zin heeft in Amsterdam. "We hebben schitterende dingen beleefd. We kunnen wel net doen of het normaal is, wat we allemaal hebben gepresteerd. Maar dat is het niet. Winnen in Turijn, Madrid, Valencia, gelijkspelen tegen Chelsea in Londen. 1-1 bij Bayern München. Maar we willen meer. We zijn er blij mee hoe het gaat. Maar nooit tevreden, want dat leidt tot luiheid."