Oplossing voor Standard? 'Russische investeerders zagen wedstrijd tegen Charleroi'

Oplossing voor Standard? 'Russische investeerders zagen wedstrijd tegen Charleroi'

Gepubliceerd: woensdag 8 december 2021 om 08:30wo 08-12-2021 om 08:30

Laatste update: woensdag 8 december 2021 om 08:35wo 08-12-2021 om 08:35

Standard heeft het financieel nog steeds niet al te breed en is op zoek naar investeerders. Volgens voorzitter Bruno Venanzi zijn die ook op komst en komen die mogelijk uit... Rusland.

Dat nieuws brengt het Waalse La Dernière Heure op woensdagochtend. Naar verluidt zijn er maar liefst vijf aanbiedingen gekomen (of op komst) bij Standard, waarvan eentje uit Rusland. De potentiële Russische investeerders waren zondag naar verluidt ook aanwezig voor de partij tegen Sporting Charleroi.

Zij zagen ook hoe de partij voortijdig werd stilgezet door de eigen achterban en waren naar verluidt 'onaangenaam verrast' door de gebeurtenissen. Of dat ook betekent dat ze eraan denken om toch niet te investeren, is onbekend.

Consortium
De investeerders in kwestie zouden zich in Londen gevestigd hebben onder de naam Total Sports Investments LLP onder leiding van miljardair Sergei Lomakin en voorzitter Roman Dubov. Ook in die groep zit voormalig Real Madrid-speler Michel Salgado.

De komende weken wordt alvast meer nieuws verwacht over de potentiële investeringen bij Standard, die de club broodnodig heeft.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws