Il Ninja is warmgedraaid: Nainggolan bekroond tot 'Speler v/d maand' bij Antwerp

Il Ninja is warmgedraaid: Nainggolan bekroond tot 'Speler v/d maand' bij Antwerp

Gepubliceerd: zaterdag 4 december 2021 om 16:41za 04-12-2021 om 16:41

Laatste update: zaterdag 4 december 2021 om 16:49za 04-12-2021 om 16:49

Radja Nainggolan mag een individuele trofee bij op de schouw zetten. De supporters van Royal Antwerp FC hebben de geboren Antwerpenaar namelijk uitgeroepen tot beste speler van de maand november.

Een grote verrassing zal die uitverkiezing niet zijn, aangezien Nainggolan zich de voorbije weken meermaals van zijn beste kant liet bewonderen. Zo speelde hij een topwedstrijd tegen RSC Anderlecht (2-0) en haalde hij op het veld van Eintracht Frankfurt (2-2) voor het eerst de trekker over voor zijn nieuwe werkgever. 

Mogelijk is de trofee ook bedoeld als duwtje in de rug, want vorige zondag volgde even een domper. In de thuismatch met KV Oostende moest Nainggolan al in de eerste minuten naar de kant met een blessure aan de hamstring. Die verhindert hem sowieso al om zondag aan te treden, wanneer de stadsderby met K. Beerschot V.A. wacht.

Voor Nainggolan is het zijn eerste onderscheiding als speler van de maand bij Antwerp, nadat hij vorige zomer overkwam vanuit Italië. Gezien zijn fraaie cv waren de verwachtingen meteen hooggespannen. In zijn eerste maanden had Nainggolan het echter moeilijk om zijn stempel te drukken, mede omdat hij fysiek nog niet in topvorm verkeerde. Dat euvel lijkt inmiddels verholpen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vond jij Nainggolan ook de beste Antwerp-speler in november?

Ja
98%
Nee
2%
(56 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws