OFFICIEEL: Tevreden Cercle Brugge breekt contract van haar reservedoelman open

OFFICIEEL: Tevreden Cercle Brugge breekt contract van haar reservedoelman open

Gepubliceerd: vrijdag 3 december 2021 om 18:10vr 03-12-2021 om 18:10

Cercle Brugge blijft ook naast de groene rechthoek bijzonder actief. De voorbije week stond in het teken van het ontslag van Yves Vanderhaeghe en de aanstelling van opvolger Dominik Thalhammer. Nu heeft De Vereniging werk gemaakt van een contractverlenging van Warleson.

De Braziliaanse doelman ligt vanaf heden tot 2024 onder contract in Brugge. Dat nieuws heeft Cercle bekendgemaakt via haar officiële kanalen. De 25-jarige Warleson streek in de zomer van vorig jaar neer op het Jan Breydelstadion, waar hij sindsdien voornamelijk tweede viool heeft gespeeld. In de Jupiler Pro League staat zijn teller voorlopig op drie optredens, waarvan geen enkele in de huidige campagne.

Deze week mocht Warleson wel nog eens opdraven. In de achtste finales van de Croky Cup kreeg hij de voorkeur op Thomas Didillon, de vaste man tussen de Brugse palen. Op het veld van KV Mechelen speelde Warleson ook een opvallende rol, weliswaar in negatieve zin. Niet alleen kreeg hij twee doelpunten binnen (KV won met 2-1 na verlengingen), ook moest tegenstander Hugo Cuypers na een botsing met hem afgevoerd worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws