Breaking news

Schreuder wil nog transfers bij Club Brugge: "Ik neem aan dat die er komen"

Sjoemelde Leekens bij transfer van Club Brugge? Zuivere leugens

Sjoemelde Leekens bij transfer van Club Brugge? "Zuivere leugens"

Gepubliceerd: dinsdag 30 november 2021 om 13:45di 30-11-2021 om 13:45

Spelersmakelaar Dejan Veljkovic heeft heel wat bekende namen in diskrediet gebracht in Dossier Propere Handen. Zo zou Georges Leekens flink verdiend hebben aan de transfer van Ivan Trickovski. Leekens reageert bijzonder kwaad op die aantijgingen. 

Leekens zou een enveloppe met zwart geld hebben gekregen voor de transfer van Ivan Trickovski. Die kwam in 2012 naar Club, maar bleef ver onder de verwachtingen.

"Het mag heel duidelijk zijn, dit zijn zuivere leugens", aldus Leekens bij Het Laatste Nieuws. "Hier klopt niets van. Ik ben in mijn 35-jarige carrière altijd en overal eerlijk en correct geweest. Het is om te lachen. Wat zegt hij, 5.000 of 10.000 euro? Wat is dat allemaal? Nee, dit klopt niet."

Leekens werkte naar eigen zeggen helemaal niet samen met makelaar Veljkovic. "Ik heb die man allang uit mijn leven verwijderd. De meeste spelers die hij aanbracht pasten niet in het gewenste profiel. Ik was daar radicaal in. Ik heb me niet populair gemaakt bij sommige mensen, da’s duidelijk. Dit is een persoonlijke afrekening, die we integraal zullen weerleggen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws