Priske voor Eintracht Frankfurt: Het is simpel, we moeten zes op zes pakken

Priske voor Eintracht Frankfurt: "Het is simpel, we moeten zes op zes pakken"

Gepubliceerd: woensdag 24 november 2021 om 20:15wo 24-11-2021 om 20:15

In aanloop van de Europa League-wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt stond Antwerp-trainer Brian Priske de pers te woord. Hij sprak duidelijke taal over de twee komende wedstrijden waarin Antwerp alles op alles moet zetten om Europees te overwinteren.

De 2-1 nederlaag van Antwerp in Sint-Truiden van afgelopen speeldag gold niet als ideale repetitie voor de Europese confrontatie met Eintracht Frankfurt. Antwerp kon nog niet winnen in de Europa League, terwijl Frankfurt nog niet verloor, een evidente opdracht wordt het niet voor de Great Old, zo wist ook Priske.

“Ze zijn offensief heel efficiënt geweest de voorbije wedstrijden. Weinig kansen, wel doelpunten," zei Priske die optimistisch blijft. De Deen ziet een goed resultaat mogelijk als zijn ploeg een goede defensieve organisatie heeft en zijn kansen voorin benut, zo schreef Het Laatste Nieuws. "Ik heb veel vertrouwen in de ploeg. Eigenlijk is het simpel: we moeten zes punten pakken in de laatste twee groepswedstrijden", aldus Priske die nog liet optekenen dat stabiliteit vinden de uitdaging is voor zijn ploeg.

Donderdagavond neemt Antwerp het in Duitsland op tegen Eintracht Frankfurt. Stamnummer 1 moet winnen in Frankfurt om de hoop op overwintering in de Europa League in leven te houden. Op hetzelfde moment als Antwerp, spelen Olympiacos en Fenerbahce tegen elkaar in Groep D.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws