'Koeman overstuur en aangeslagen na belegering van auto door Barça-fans'

'Koeman overstuur en aangeslagen na belegering van auto door Barça-fans'

Gepubliceerd: maandag 25 oktober 2021 om 14:14ma 25-10-2021 om 14:14

Ronald Koeman is 'overstuur en aangeslagen' na de verloren Clásico van FC Barcelona tegen Real Madrid. Dat meldt Mundo Deportivo. Bij het verlaten van Camp Nou werd de trainer in zijn auto belaagd door supporters van Barça.

Koeman gaf de nederlaag tegen Real Madrid (1-2) na afloop snel een plekje, maar het incident bij de uitgang van Camp Nou zit hem helemaal niet lekker. Tientallen supporters verdrongen zich bij zijn auto om een selfie te maken, sommigen zelfs met het risico om overreden te worden. Kwaadwillenden sloegen met hun mobieltjes deuken in de bolide van de Barça-trainer.

Na het incident kwam Koeman 'boos en bedroefd' thuis, weet Mundo Deportivo. Vooral omdat zijn vrouw Bartina erbij was. Koeman stelde zich daarnaast voor hoe het was gegaan als bijvoorbeeld zijn kleinkinderen in de auto hadden gezeten.

Kort na het incident kwam Barcelona met een statement. 'We veroordelen de gewelddadige en minachtende acties richting onze coach', klonk het. De club kondigde bovendien nieuwe veiligheidsmaatregelen aan. Koeman was naar verluidt tevreden met die boodschap. Komende zaterdag is de volgende thuiswedstrijd van Barcelona, om 21.00 uur tegen degradatiekandidaat Deportivo Alavés.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws