Salah wil Liverpool trouw blijven: 'Verdrietig om ooit tegenover ze te staan'

Salah wil Liverpool trouw blijven: 'Verdrietig om ooit tegenover ze te staan'

23-10-2021 22:34
1

Als het aan Mohamed Salah ligt, blijft hij bij Liverpool FC. De huidige verbintenis van de Egyptenaar loopt medio 2023 af in Engeland, waardoor de speculaties over zijn toekomst toenemen. De buitenspeler is kraakhelder over zijn intenties.

"Als het aan mij ligt, dan blijf ik graag tot de laatste dag van mijn carrière hier", stelt Salah tegenover Sky Sports in aanloop naar de Premier League-topper tegen Manchester United. "Maar ik kan er niet veel over zeggen, ik heb het niet in de hand", vervolgt de vleugelflitser, die een overstap naar een buitenlandse competitie zou betreuren. "Het zou me verdrietig maken als ik ooit tegenover Liverpool zou staan. Ik wil er liever niet over praten, maar het zou heel jammer zijn."

Achter de schermen zouden er al onderhandelingen gaande zijn, maar deze hebben nog niks opgeleverd. Ondanks een op volle toeren draaiende geruchtenmolen, kan Salah zijn focus op zijn spel houden. "Ik werk met de ambitie om de beste speler van de wereld te zijn. Daar lieg ik niet over. Dat doel zorgt voor een bepaalde drive en ik probeer het beste uit mijn kwaliteiten te halen", aldus de Egyptenaar, bij wie het niet schort aan zelfvertrouwen. "In mijn hoofd ben ik al de beste speler aller tijden. Met dat zelfvertrouwen probeer ik te spelen. Dan maakt het voor mij ook niet uit wat de mening van anderen is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie