Lang (Club Brugge) is een gelukkig mens: Ik vind mezelf wel een blijvertje

Lang (Club Brugge) is een gelukkig mens: "Ik vind mezelf wel een blijvertje"

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 09:30di 12-10-2021 om 09:30

Noa Lang is een blij mens na het duel met Gibraltar. Hij maakte tegen Letland zijn debuut voor het Nederlands elftal en mocht tegen de Gibraltezen in de basis starten. De sterspeler van Club Brugge hoopt dat hij over een jaar actief is op het WK in Qatar.

"Ik heb wel een leuke avond gehad, zeker de eerste helft", zegt Lang voor de camera van de NOS. "Het werd in de tweede helft iets slordiger, maar het is een goede teamprestatie. Zelf was ik dat ook, dat sloop een beetje in het team. Dat mag niet gebeuren."

Men zou bijna vergeten dat Lang opgroeide in Rotterdam en bij Feyenoord heeft gespeeld. In De Kuip speelde hij echter nog nooit. "Dit is de stad waar ik vandaan kom, de club waar ik vroeger heb gespeeld toen ik klein was. Ik had er nog nooit gespeeld, dus dat is leuk", zegt Lang.

Lang hoopt nu structureel bij de selectie van het Nederlands elftal te zitten. "Dat is wel het doel, hè. Ik vind mezelf wel een blijvertje, maar het is niet aan mij. Ja, natuurlijk is het wel aan mij. Ik moet gewoon mijn ding doen en dan heb ik er veel vertrouwen in."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws