Genk gaat Ajax en RB Leipzig achterna: Een mix van beide worden

Genk gaat Ajax en RB Leipzig achterna: "Een mix van beide worden"

Gepubliceerd: dinsdag 12 oktober 2021 om 08:44di 12-10-2021 om 08:44

Met de 'nieuwe' Head of Football moet KRC Genk een nieuwe stap in het evolutieproces zetten. Dimitri De Condé wil met de Limburgse club nog groeien en heeft ook enkele doelen voor ogen.

Voor De Condé is het duidelijk dat Genk nog kan (en moet) groeien als club. "Prijzen winnen, dat is één. Dat is al gelukt met een titel en een beker, maar daar wil je er altijd meer van. Als ik vandaag naar KRC Genk kijk, dan staan wij nog niet tussen de drie traditionele topclubs", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

De Head of Football van Genk heeft dan ook een groot doel bij Genk. "Het is mijn ambitie dat de jongere generatie voetbalsupporters ons binnen twintig jaar wél zal zien als een traditionele topclub. Dat kan als we het traject dat we nu aan het afleggen zijn, kunnen doortrekken. We prikkelen de clubs daarboven al even, nu moeten we daar stabiliteit in krijgen."

Daar blijft het niet bij, want De Condé wil ook een visie ontwikkelen voor Genk. Een identiteit zoals Red Bull Leipzig en Ajax die hebben. "Wij willen een mix van beide worden", geeft De Condé aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws