'De Ketelaere is van de categorie De Bruyne en Hazard, hij wordt wereldtop'

'De Ketelaere is van de categorie De Bruyne en Hazard, hij wordt wereldtop'

31-05-2022 18:16 Laatste update: 18:19
56

Charles De Ketelaere mag terugblikken op een goed seizoen met Club Brugge en lijkt klaar voor een nieuwe stap. Verschillende buitenlandse topclubs denken aan zijn komst en volgens Maarten Martens zal de aanvaller ook zeker slagen in het buitenland.

De voormalige jeugdtrainer van Club Brugge en momenteel actief bij AZ ziet heel wat potentieel in De Ketelaere, die volgens hem het allerhoogste kan bereiken. "Van De Ketelaere heb ik het gevoel dat hij echt wereldtop wordt", spreekt Martens duidelijke taal in HUMO.

"Hij heeft alles waar de moderne voetballer over moet beschikken", spaart hij de lof niet. Martens leerde De Ketelaere kennen bij de U16, waar de aanvaller toen nog geen uitblinker was. Hij wist zich echter wel door te zetten en is inmiddels één van de grootste talenten van zijn leeftijd.

De Gouden Generatie van de Rode Duivels is zo stilaan voorbij, maar volgens Martens hebben we met De Ketelaere wel al een opvolger. "De Ketelaere behoort tot de categorie van Eden Hazard en Kevin De Bruyne", klinkt het.