Kortsluiting: Kimpembe (PSG) wil praten na doodschop op Doku

Gepubliceerd: di 11 mei 2021 om 11:41

Het was vorige week allesbehalve de week van PSG-verdediger Presnel Kimpembe. De centrumverdediger werd met zijn club uitgeschakeld in de Champions League en kreeg afgelopen weekend in het competitieduel tegen Stade Rennes een directe rode kaart na een spijkerharde overtreding op Jérémy Doku.

In het duel met Manchester City in de halve finale van de Champions League kwam Kimpembe overigens goed weg met een gele kaart na een harde charge op Gabriel Jesus. PSG verloor de halve finale met 2-0, waardoor tegenstander City voor het eerst in de clubgeschiedenis in de finale van de Champions League staat.

Afgelopen zondag eiste Kimpembe opnieuw een negatieve hoofdrol op. De 25-jarige verdediger kreeg tegen Stade Rennes een directe rode kaart en kon na afloop van de wedstrijd in de catacomben maar moeilijk zijn emoties beheersen. Zelfs zijn teamgenoten lijken onder de indruk van Kimpembe, die nog even zijn zegje wil doen na het 1-1 gelijkspel. Door het puntenverlies tegen Rennes staat PSG twee speelrondes voor het einde drie punten achter koploper Lille OSC.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws