Thorgan Hazard over broer Eden: “Wij zijn levensgenieters”

28 februari - 12:35 Laatste update: 12:52
1

Thorgan Hazard kreeg in een interview met Eleven Sports veel vragen over het voetbalpensioen van zijn broer Eden. Thorgan antwoordde eerlijk op de vragen en ging geen thema uit de weg. Hij vertelde ook het pensioen van zijn broer te begrijpen.

“Soms liet hij zichzelf gaan. Maar het is niet dat hij niet veel opofferingen heeft gedaan”, stelde Thorgan Hazard wel duidelijk. De jongere broer snapt Eden ook volledig in de keuze voor zijn voetbalpensioen: “In onze familie zijn we ook allen levensgenieters, je wil die momenten niet missen, he.”

Thorgan Hazard vertelde ook dat zijn oudere broer het niet nodig had om fysiek op een hoogtepunt te zijn. Hij maakte met zijn kwaliteiten en talent toch het verschil. “Iedereen die met hem heeft samengespeeld, accepteerde alles wat hij uitstak, want in het weekend zorgde hij wel voor de overwinning”, aldus de spelmaker van RSC Anderlecht. Al beseft hij ook dat vijftien van die spelers in een groep niet werkt, maar Thorgan Hazard is van mening dat één of twee spelers die de kantjes eraf lopen goed is voor een groep.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.