Genk haalt achterstand twee keer op: eerste assist Arokodare, Heynen in minuut 94

18-02-2023 10:50
6

KRC Genk heeft niet kunnen winnen bij KV Mechelen, maar zal al bij al nog met een tevreden gevoel op de bus terug naar Limburg gestapt zijn. Pas op een halve minuut van het einde van de blessuretijd (!) kon Bryan Heynen de 2-2 tegen de netten koppen. Ook in de eerste helft had Genk de bordjes al eens gelijk moeten hangen.

Voor de pauze kon Mike Trésor raak schieten op pass van Tolu Arokodare, die zo zijn eerste statistiek in de Jupiler Pro League beet heeft. Nadien kwam KV Mechelen dus weer op voorsprong. Pas in de allerlaatste minuut dook Heynen als een duiveltje uit een doosje op, tot grote frustratie van Steven Defour.