‘Stallone Limbombe (ex-Antwerp en KAA Gent) vlucht na vermeende drugsdeal’

‘Stallone Limbombe (ex-Antwerp en KAA Gent) vlucht na vermeende drugsdeal’

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 10:14di 28-09-2021 om 10:14

Het Nieuwsblad meldt dat Stallone Limbombe (ex-Antwerp en KAA Gent) op de vlucht is geslagen na een vermeende drugsdeal in Antwerpen. Limbombe staat momenteel onder contract bij Lierse Kempenzonen.

Zaterdagmiddag kreeg de politie een oproep van een mogelijke drugsdeal in de Greinstraat in Antwerpen en vervolgens sloeg een verdachte op de vlucht op een elektrische step. “De agenten wilden de verdachte controleren, maar de man sloeg met zijn elektrische step op de vlucht”, zegt Willem Migom, woordvoerder van de Antwerpse politie.

Uiteindelijk werd Limbombe niet beschuldigd van drugshandel, maar wel van ongewapende weerspannigheid en smaad aan de politie. “Opnieuw wilde de verdachte niet meewerken en beledigde hij de inspecteurs, waarna hij geboeid naar het politiebureau werd gebracht. Daar werd hij grondig gefouilleerd, maar er werden geen drugs gevonden.”

Lierse Kempenzonen wilt niet reageren op het voorval. “De club en de spelers concentreren zich deze week verder op de competitie en geven geen verder commentaar. We beschouwen dit dan ook als afgesloten nu dit alles geen enkele invloed heeft op het functioneren van de speler bij de club.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws