'Donnarumma 'verdrietig' bij PSG na wraakactie van Raiola richting AC Milan'

'Donnarumma 'verdrietig' bij PSG na wraakactie van Raiola richting AC Milan'

27-09-2021 22:11
6

Gianluigi Donnarumma kent niet de start waarop hij gehoopt zal hebben bij Paris Saint-Germain. De Italiaan is tweede keeper achter Keylor Navas en lijkt het slachtoffer van de grillen van Mino Raiola.

Dat meldt het Italiaanse Corriere dello Sport. Donnarumma vertrok afgelopen zomer transfervrij naar Paris Saint-Germain, nadat zijn contract bij AC Milan afliep. In eerste instantie leek Juventus met hem aan de haal te gaan, maar de Italiaanse sportkrant meldt dat Raiola Donnarumma naar Frankrijk heeft geduwd. De zaakwaarnemer zou nog boos zijn geweest op I Rossoneri, omdat hij bij de contractverlenging van Donnarumma in 2017 geen commissies ontving.

De huidige situatie van Donnarumma bij PSG zou ook een probleem kunnen worden met het WK van 2022 in aantocht. De sluitpost was normaal een vaste waarde in het nationale elftal van Italië, maar nu hij niet meer speelt lijken zijn speelkansen bij La Squadra Azzurra te verdampen.

Juventus zou de interesse in Donnarumma intussen hebben laten varen. Corriere dello Sport meldt dat de doelman daarom 'verdrietig is in een stad waar hij de taal niet kent en geen vrienden heeft buiten het voetbal.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie