UPDATE: Martinez hoorde niets van Barcelona: Er is eigenlijk geen enkel contact

UPDATE: Martinez hoorde niets van Barcelona: "Er is eigenlijk geen enkel contact"

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 13:13wo 22-09-2021 om 13:13

Laatste update: woensdag 22 september 2021 om 16:27wo 22-09-2021 om 16:27

Het rommelt bij FC Barcelona en coach Ronald Koeman wordt met een vertrek in verband gebracht. Een mogelijke opvolger is bondscoach van de Rode Duivels, Roberto Martinez.

Ook Xavi wordt nadrukkelijk in verband gebracht met Barça. In gesprek met Eurosport laat Martinez zich uit over de transfergeruchten. “Natuurlijk zijn er altijd geruchten, da’s normaal in het voetbal. Wanneer je drie matchen verliest, dan klinkt het dat je je werk gaat verliezen. Wanneer het goed gaat, wordt er ook vanalles gezegd en geschreven. Maar er valt momenteel helemaal niks over te zeggen.”

De KBVB verwacht alleszins dat Martinez door zal gaan tot en met het WK in Qatar. Ook staat er binnen twee weken de halve finale van de Nations League tegen Frankrijk op het programma. De timing voor de geruchten zijn aldus niet ideaal. Een andere naam is Xavi. De voormalige middenvelder ligt nog twee jaar onder contract bij Al Sadd in Qatar.

Update: Ook bij Sport/Voetbalmagazine had Martinez een korte reactie in huis op een mogelijke overgang naar Barcelona. "Ik heb gezien dat er wat geruchten zijn en er werd me al wat verteld, maar er is eigenlijk geen enkel contact. Geruchten zijn onderdeel van het voetbal, het geeft de mensen wat om over te praten", klinkt het. Enkel de toekomst kan dus uitwijzen of Martinez nog lang in dienst zal zijn als Belgisch bondscoach.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws