Boyata valt uit bij Hertha Berlijn: “Het gaat in de richting van een spierscheur”

18-09-2021 12:26

Hertha Berlijn won vrijdagavond met 2-1 van promovendus Greuther Furth, maar zag wel aanvoerder Dedryck Boyata uitvallen met een blessure.

In de tweede helft vielen alle doelpunten. Greuther Furth kwam op voorsprong dankzij een penalty van Hrgota. Vijf minuten later zorgde Ekkelenkamp voor de 1-1 en tien minuten voor tijd zorgde een ongelukkige own goal voor de 2-1.

Ook Myziane Maolida viel uit met een blessure. Het duo zal een tijdje aan de kant staan. “Ze moeten nog nauwkeurig onderzocht worden, maar volgende week zullen ze nog niet fit zijn”, citeert Het Laatste Nieuws coach Pal Dardai. “Het gaat in de richting van een spierscheur.”