Vader van Lang laat zich uit over vertrek bij Club Brugge en Oranje

Vader van Lang laat zich uit over vertrek bij Club Brugge en Oranje

Gepubliceerd: donderdag 16 september 2021 om 22:02do 16-09-2021 om 22:02

Laatste update: donderdag 16 september 2021 om 22:18do 16-09-2021 om 22:18

Noa Lang was woensdag opnieuw één van de uitblinkers bij Club Brugge en blijft één van de grote smaakmakers van Blauw-Zwart. Hij lijkt daarmee ook aan zijn laatste jaar bij de kampioen bezig, al wil de entourage van Lang nog niet over een transfer spreken.

Afgelopen zomer toonde Leeds United even interesse in de Nederlander, maar tot een transfer kwam het niet. Club Brugge verlangt naar verluidt een som van minstens dertig miljoen euro. Een hoog bedrag voor veel clubs, al lijkt Lang wel stilaan klaar voor een toptranfer. "We zijn nog niet bezig met een eventuele transfer", zegt zijn vader Jeffrey Lang in HLN Sportcast.

"We denken nu enkel aan Club Brugge", gaat vader Lang verder. "Alles geven, een topjaar beleven en dan zien we wel wat de toekomst brengt", klinkt het. Voor hem hoeft een vertrek ook niet absoluut. "Als hij zijn hele leven bij Club Brugge moet blijven, het zij zo", geeft hij aan.

En Oranje dan? Krijgt de flankaanvaller onder Louis van Gaal binnenkort dan toch een kans? "Ook daar zijn we niet echt mee bezig", vertelt vader Lang nogmaals. "Als hij zo bezig blijft spelen, komt het vanzelf. Als hij zijn ding blijft doen, dan kan niemand om hem heen. Focussen op Club Brugge, mooie potjes voetbal spelen en dan zien we wel."

Lang ziet inmiddels aan vier doelpunten en vier assists in negen partijen voor Club Brugge. In de partij tegen PSG werd hij door de Champions League verkozen tot Man van de Match.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws