'Anderlecht denkt aan Will Still als opvolger van Craig Bellamy'

'Anderlecht denkt aan Will Still als opvolger van Craig Bellamy'

16-09-2021 17:46
9

RSC Anderlecht gunt Craig Bellamy de rust die hij nodig heeft. Paars-wit moet daardoor wel op zoek naar een nieuwe assistent voor Vincent Kompany. Nu valt de naam van Will Still in het Lotto Park.

Volgens journalist Loïc Tanzi van RMC Sport bestaat de kans dat Still dra stopt als assistent bij het Franse Stade Reims. Onze 28-jarige landgenoot heeft immers een aanbieding van Anderlecht op zak. In het Lotto Park kan Still de eerste assistent van Vincent Kompany worden.

Still is pas sinds deze zomer aan de slag bij Stade Reims als T2. Vorig seizoen was hij nog tijdelijk de hoofdtrainer van Beerschot. Op het Kiel nam hij als assistent het stokje over van Hernan Losada toen de Argentijn koos voor een avontuur bij het Amerikaanse D.C. United.

Ondanks dat de jongste trainer van Eerste Klasse het degelijk deed, wilde het bestuur van Beerschot niet met hem door als T1, maar met Peter Maes. Still kon in Antwerpen blijven, maar bedankte voor het aanbod. De broer van Sporting Charleroi trainer Edward Still koos even later voor Stade Reims.