'Real Madrid toont interesse in één van Engelands grootste talenten'

'Real Madrid toont interesse in één van Engelands grootste talenten'

Gepubliceerd: woensdag 8 september 2021 om 20:00wo 08-09-2021 om 20:00

Het Engelse groeibriljant Fabio Carvalho heeft zich in de kijker gespeeld van Real Madrid. De pas negentienjarige middenvelder maakt tot dusver veel indruk dit seizoen in dienst van Fulham en weet zich ook gevolgd door diverse Premier League-grootmachten.

Carvalho was in drie van de eerste vijf competitiewedstrijden trefzeker dit seizoen in de Engelse Championship. Fulham, dat vorig seizoen degradeerde uit de Premier League, is na vijf competitieronden de trotste lijstaanvoerder op het tweede niveau in Engeland. Mede door het goede spel van Carvalho is de ploeg uit Londen nog ongeslagen: vier overwinningen, één gelijkspel.

De jeugdinternational maakt zoveel indruk, dat zelfs het grote Real Madrid de talentvolle middenvelder op het oog heeft, weet The Daily Mail. Carvalho wordt in Engeland gezien als één van de grootste talenten van dit moment en niet alleen Real Madrid, maar ook enkele grote clubs uit de Premier League houden de ontwikkelingen rondom Carvalho nauwlettend in de gaten, schrijft het Engelse medium.

Carvalho heeft zijn debuut in de Premier League in ieder geval al achter de rug. Afgelopen seizoen kwam hij vier keer in actie op het hoogste niveau in Engeland en wist hij tevens zijn eerste competitietreffer te maken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws