'Groningen laat uitblinker El Messaoudi dan toch nog verkassen naar Turkije'

'Groningen laat uitblinker El Messaoudi dan toch nog verkassen naar Turkije'

Ahmed El Messaoudi zal nog gaan vertrekken bij FC Groningen. De club bereidt zich volgens Voetbal International voor op een transfer en het Turkse Gaziantepspor is de meest serieuze kandidaat.

Het weekblad weet te melden dat de Turken vorige week contact opnamen met Groningen voor de aanvallende middenvelder uit ons land. De transfermarkt in dat land is langer open en dus is er nog tijd om de dead af te ronden. El Messaoudi wil zelf graag naar Gaziantepspor.

Hij zal dan ook blij zijn om te weten dat Groningen mee wil werken aan een overstap. De club zou, zo schrijft VI, 'in hoofdlijnen akkoord zijn' over een transfersom, die ongeveer 400.000 euro zou bedragen. Met dat bedrag wordt het tot medio 2022 lopende contract van El Messaoudi afgekocht.

De middenvelder was vorig seizoen heel belangrijk voor de Trots van het Noorden. Hij scoorde 8 keer in 29 officiële wedstrijden en dat heeft de Turken overtuigd. Groningen heeft met de komst van nieuwe spelers als Cyril Ngonge en Delaho Irandust al ingespeeld op het vertrek van de 26-jarige El Messaoudi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie