'Versterkingen Anderlecht en Antwerp zijn niet genoeg om Club van titel te houden'

'Versterkingen Anderlecht en Antwerp zijn niet genoeg om Club van titel te houden'

27-08-2021 21:44
12

Een nieuw seizoen en nieuwe kansen voor Belgische ploegen om aan prijzen te geraken. De hoofdprijs voor velen is de Belgische titel, maar volgens Mo Messoudi zal ook die prijs opnieuw naar Club Brugge gaan.

Na twee titels op rij is Blauw-Zwart opnieuw topfavoriet om de prijs in de wacht te slepen. Ook bij Messoudi. "Ik heb niet het gevoel dat Club Brugge al écht onder stoom is gekomen en toch staat het al mee bovenaan", vertelt Messoudi over de huidige nummer twee in Gazet van Antwerpen.

Club Brugge begon dit seizoen ook zonder Odilon Kossounou en met amper versterkingen. Toch staat het alweer bovenaan en moeten er nog nieuwelingen zoals Wesley Moraes en Kamal Sowah bijkomen. "Club is en blijft de enige topfavoriet om aan het einde van het seizoen nog steeds bovenaan te staan", klinkt het.

Volgens Messoudi is Genk ook de enige ploeg die op dit moment kwalitatief hetzelfde kan tonen als Club Brugge. Al ziet hij ook dat Royal Antwerp FC, KAA Gent en RSC Anderlecht zich versterkt hebben. "Maar het zal niet genoeg zijn om Club van de titel te houden", besluit Messoudi.