OFFICIEEL: Seraing gaat Del Fabro (26) ophalen bij Juventus

OFFICIEEL: Seraing gaat Del Fabro (26) ophalen bij Juventus

25-08-2021 22:30 Laatste update: 26-08-2021 17:38
1

RFC Seraing wil nog versterking halen in de verdediging. Volgens Sudpresse heeft het nu een deal voor Dario Del Fabro, een verdediger van Juventus. Het gaat om een huur met aankoopoptie. 

Del Fabro werd opgeleid bij Cagliari en was ook international voor de U19 van Italië. Het kwam echter nooit tot een doorbraak. Del Fabro kreeg de ene uitleenbeurt na de andere en belandde onder meer bij Leeds United, Ascoli en Pisa. Vorig seizoen speelde hij nog bij ADO Den Haag in de Eredivisie. 

Coach Jordi Condom heeft met Benjamin Boulenger, Yahya Nadrani en Wagane Faye eigenlijk maar drie echte centrale verdedigers. Het is dan ook vaak puzzelen voor de Spanjaard, die voorlopig toch nog een 6 op 15 uit de brand kon slepen. Afgelopen zaterdag won Seraing nog in eigen huis van Cercle Brugge. 

Update: La Dernière Heure is zeker, Dario Del Fabro speelt dra op huurbasis voor Seraing. Ook Georges Mikautadze mag zich bijna (terug) een speler van Seraing noemen. Jordi Condom weet evenwel nog niet wanneer hij prcies op de huurlingen van Juventus en Metz kan rekenen.  "Het is 100% zeker. Maar wanneer zal het gebeuren? Dat weten we nog niet", aldus de trainer van Seraing. 

Update: De transfer van Del Fabro is nu ook officieel gemaakt door Seraing. Hij is voorgesteld via de sociale media.