UPDATE: Besiktas deelt goed nieuws over toestand N'Sakala (ex-Anderlecht)

UPDATE: Besiktas deelt goed nieuws over toestand N'Sakala (ex-Anderlecht)

21-08-2021 22:47 Laatste update: 23:15
6

Het is momenteel bang afwachten wat er aan de hand is met Fabrice N'Sakala. De voormalige speler van RSC Anderlecht komt momenteel uit voor Besiktas en zakte in de partij tegen Gaziantep in elkaar.

We herinneren ons allemaal het voorval van Christian Eriksen op het EK nog, maar enkele weken later krijgen we opnieuw zo'n gebeurtenis te verwerken. Deze keer in Turkije in het duel tussen Besiktas en Gaziantep. Na zeventig minuten voetballen zakte de 31-jarige N'Sakala plots in elkaar.

De exacte reden voor het voorval is niet bekend. De voormalige speler van RSC Anderlecht zou wel nog steeds aan het ademen zijn en werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Volgens Besiktas werd N'Sakala uit voorzorg naar het ziekenhuis afgevoerd, maar is hij wel bij bewustzijn.

N'Sakala kwam van 2013 tot 2016 uit voor RSC Anderlecht en speelde 71 partijen voor de Brusselaars. Nadien trok hij naar Turkije, waar hij uitkwam voor Alanyaspor en nu Besiktas.

Update: Besiktas heeft even later een belangrijke update gebracht over de toestand van N'Sakala. Hij lijkt er dan toch bovenop gekomen te zijn en kan alweer lachen. Het is nog niet bekend wat hem ook is voorgevallen.