Coulibaly: “Mijn ambitie is om een vaste waarde te worden in de Premier League

Coulibaly: “Mijn ambitie is om een vaste waarde te worden in de Premier League"

14-08-2021 14:13
1

De 20-jarige Ismaila Coulibaly heeft vorig seizoen goed gespeeld. Hij werd een vaste basisspeler voor K Beerschot VA. Zijn droom is om een vaste waarde in de Premier League te worden.

Coulibaly wordt voor het tweede seizoen gehuurd van Sheffield United. In zijn eerste seizoen viel hij direct op en werd hij een vaste waarde voor de club. In een interview met Beerschot laat de middenvelder weten dat goed werd ontvangen door zijn teamgenoten.

Dat Coulibaly hoge ambities durft hij ook uit te spreken. “Mijn ultieme sportieve ambitie is trouwens om een vaste waarde te worden in de Premier League”, vertelt hij in het interview met Beerschot. Hij wist dat hij bij Sheffield United direct zou worden uitgeleend om ervaring op te doen. Beerschot was direct een schot in de roos.

"Ik heb geduld om dat te verwezenlijken. Zo wist ik meteen dat ik zou worden uitgeleend om speelminuten en ervaring op te doen maar dat stoorde me niet. Dat was vanaf de eerste minuut ingecalculeerd. Beerschot bleek meteen een schot in de roos", aldus Coulilbaly.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie