OHL vreest ‘furieus’ Genk: Ze zijn sterker dan vorig seizoen

OHL vreest ‘furieus’ Genk: "Ze zijn sterker dan vorig seizoen"

12-08-2021 17:30
9

Aankomende zaterdag probeert Genk zijn Europese kater door te spoelen tegen OH Leuven. De coach van de Leuvenaars, Marc Brys, is er alvast niet gerust op. Brys verwacht een furieus Genk.

Genk ging dinsdagavond onderuit in Oekraïne en mag de Champions League op zijn buik schrijven. Een ontgoocheling die het zal willen doorspoelen in de Jupiler Pro league. Daar wacht OH Leuven alvast als tegenstander. De Leuvenaren blikken al vooruit op de partij.

"Ik verwacht dat Genk furieus zal starten. Ze willen iets rechtzetten na de uitschakeling in Oekraïne", vertelt coach Brys op de clubwebsite. "We nemen het ook op tegen een topploeg. Het gevaar komt van alle kanten én ze kunnen rekenen op een fanatiek publiek. Dit Genk is sterker dan dat van vorig seizoen", aldus Brys.

Als je de uitspraken zo hoort lijkt het alsof OHL met bibberende benen naar Genk trekt. Brys is echter gemotiveerd om een resultaat neer te zetten. "We moeten gewoon durven spelen. Mijn spelers moeten laten zien dat ze met ballen aan hun lijf spelen. Om te winnen moet je durven verliezen."