Ook Drogba is in de wolken met nakende deal rond Lukaku: 'He's coming home!'

Ook Drogba is in de wolken met nakende deal rond Lukaku: 'He's coming home!'

08-08-2021 12:34
13

Romelu Lukaku gaat voor de tweede keer in zijn carrière aan de slag bij Chelsea FC. Zijn vertrek in 2014 was er eentje eerder door de achterdeur, maar nu keert de Belgische recordschutter door de grote poort terug naar Stamford Bridge. Tot groot jolijt van Didier Drogba!

De Ivoriaanse legende laat er via zijn Twitter geen twijfel over bestaan: hij kijkt reikhalzend uit naar een wederoptreden van Lukaku bij Chelsea. 'Hij komt thuis!', schrijft hij bij een foto van Big Rom in het shirt van The Blues. Naar alle waarschijnlijkheid wordt de deal rond Lukaku maandag of dinsdag helemaal afgerond. Enkel zijn medische proeven scheiden hem nog van een tweede verbintenis in Londen.

Ongetwijfeld zal die tweet van Drogba ook Lukaku onder ogen komen. Dat zal hem deugd doen, want als jongeling keek onze landgenoot enorm op naar de Ivoriaan. Hij was zelfs één van de belangrijkste redenen waarom Lukaku bij zijn vertrek uit RSC Anderlecht voor Chelsea wilde kiezen. Uiteindelijk zal het een tiental jaar langer geduurd hebben om zijn idool op te volgen.