Update: Lukaku gespot bij medische testen, vanavond in Engeland

Update: Lukaku gespot bij medische testen, vanavond in Engeland

07-08-2021 22:54 Laatste update: 09-08-2021 15:00
4

Er hoeft niet langer over getwijfeld te worden: Romelu Lukaku gaat Internazionale inruilen voor ex-club Chelsea FC. Begin volgende week zou de sensationele terugkeer van Big Rom een feit moeten zijn. 

Volgens The Athletic zou Lukaku zondag nog zijn medische proeven afleggen. Vanwege praktische bezwaren zal dat in ons land gebeuren. Wanneer daar niets verontrustends aan het licht komt, zal de recordschutter van de Rode Duivels een vliegtuig richting Londen nemen en vervolgens voor de tweede keer in zijn leven een contract ondertekenen bij Chelsea.

Maandag zou de deal al helemaal geofficialiseerd kunnen zijn. In totaal zouden The Blues een slordige 115 miljoen euro op tafel leggen voor hun nieuwe nummer negen. Overigens is de bankrekening van Chelsea dan nog niet leeg. De Champions-League-laureaat heeft namelijk nog een monsteraanwinst in gedachten. De Fransman Jules Koundé lijkt de meest logische kandidaat.

Lukaku heeft inmiddels al zijn medische testen afgelegd in Italië. Maandagavond reist hij af naar Londen om de laatste details te regelen met Chelsea.