'Ashimeru moet vrezen, Kompany ziet geen basisplek voor hem bij Anderlecht'

'Ashimeru moet vrezen, Kompany ziet geen basisplek voor hem bij Anderlecht'

07-08-2021 16:16
26

Na de succesvolle Europese trip moet RSC Anderlecht weer vol aan de bak in de eigen competitie. Daar wacht RFC Seraing de Brusselaars op. In die partij lijkt Vincent Kompany ook weer enkele wijzigingen door te gaan voeren.

Door de sterke partij in Albanië is de kans klein dat Kompany ook enkele spelers zal laten rusten voor de terugwedstrijd tegen FK Laçi. Daarnaast konden de Brusselaars ook overtuigen in het nieuwe systeem en zal hij daarin geen wijzigingen doorvoeren, zo valt er te lezen bij La Dernière Heure.

Toch komen er nog wissels bij Anderlecht aan. Killian Sardella wordt opnieuw op de bank gezet en vervangen door Michael Murillo. Op het middenveld mogen we het middenveld Josh Cullen – Kristoffer Olsson verwachten, dat donderdag wist te overtuigen. Voor Majeed Ashimeru is er opnieuw geen basisplaats weggelegd.

Daarnaast lijkt ook Lior Refaelov weer een basisplek te gaan krijgen. De ervaren Israëliër was donderdag de absolute uitblinker bij paars-wit en ziet dat nu beloond worden door Kompany.