‘Origi kan ploegmaat van Rode Duivel worden in de Premier League’

‘Origi kan ploegmaat van Rode Duivel worden in de Premier League’

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 17:00di 03-08-2021 om 17:00

Komt er deze zomer een einde aan het avontuur van Divock Origi bij Liverpool? De spits kan alvast op de nodige belangstelling rekenen. Zo zou Wolverhampton zijn zinnen hebben gezet op onze landgenoot. Liverpool plakt echter een stevige prijskaart op Origi.

Origi is al een hele poos bankzitter bij Liverpool. Enkele seizoenen terug werd zijn gebrek aan speeltijd nog gemaskeerd door enkele legendarische goals. Vorig seizoen werd echter pijnlijk duidelijk dat Jurgen Klopp slechts erg sporadisch rekent op de spits.

Op zijn 26ste en met nog één jaar contract lijkt een vertrek voor beide partijen dan ook aangewezen. De oplossing zou zich wel eens in de vorm van de Wolverhampton Wanderers kunnen aandienen. Volgens The Mirror zou de club van Leander Dendoncker op zoek zijn naar een nieuwe spits. Daarbij is de club uitgekomen bij Origi.

Er lijkt echter nog een stevig struikelblok in de weg te liggen. Liverpool zou maar liefst 23 miljoen euro verlangen voor de spits. Een stevig prijskaartje dat vele clubs afschrikt. Zo zou eerder West Ham al zijn afgehaakt op de hoge eisen van Liverpool. Afwachten dus of Wolverhampton wel bereid is om zo diep in de buidel te tasten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Een mooie club voor Origi?

Ja
83%
Nee
17%
(81 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws