Vanhaezebrouck stevig aangepakt: Daar dient een coach toch voor?

Vanhaezebrouck stevig aangepakt: "Daar dient een coach toch voor?"

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 11:45di 03-08-2021 om 11:45

KAA Gent wacht nog op haar eerste competitiezege. Zondag werd een 2-0 nog uit handen gegeven tegen Beerschot. Marc Degryse legt de schuld deels bij coach Hein Vanhaezebrouck. 

"Tissoudali vertelde na de match dat hij op zoek wou naar de 3-0 terwijl andere spelers liever de match dood maakten", vertelt Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Hoe is het mogelijk dat een trainer als Hein niet in staat is om zijn ploeg één en dezelfde boodschap mee te geven? Daar dient een coach toch voor? Ik snap echt niet dat AA Gent na de 2-0 met twee verschillende gedachten voetbalde."

Vanhaezebrouck moet zijn spelersgroep nu in het gareel zien te krijgen. "De opmerking die Tissoudali gaf na de wedstrijd had-ie ongetwijfeld gehoord van Vadis en die zal ermee geconfronteerd zijn door Vanhaezebrouck. Maar Hein moet naar zichzelf kijken, híj moet zijn ploeg op dezelfde lijn krijgen."

Veel tijd heeft KAA Gent evenwel niet, want het speelt donderdag al in de Conference League tegen Rigas FS. In de vorige ronde ging het daar al voorbij Valerenga.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws