Vanhaezebrouck is kwaad op Referee Department: Er is iets vreemds aan de hand

Vanhaezebrouck is kwaad op Referee Department: "Er is iets vreemds aan de hand"

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 16:30vr 30-07-2021 om 16:30

Hein Vanhaezebrouck heeft nog eens stevig uitgehaald richting het Referee Department. Op de wekelijkse persconferentie kwam de Gent-coach nog eens terug op de niet gefloten handsbal tegen STVV. Vanhaezebrouck nam geen blad voor de mond.

In het slot van de openingswedstrijd, Gent stond 2-1 achter tegen STVV, beging Caufriez handspel in de zestienmeter. Gent wou een penalty maar kreeg die niet, ook de VAR greep niet in. Tot groot ongenoegen van Gent, dat al een statement naar buiten bracht, en coach Vanhaezebrouck. Die laatste kwam er op de persconferentie nog eens op terug.

"Dat de scheidsrechter het niet ziet kan ik nog begrijpen. Daarvoor is ook de VAR in het leven geroepen. Dat die niet ingrijpt is on onbegrijpelijk", aldus de T1 in Het Nieuwsblad. "We wilden het eerst nog gewoon zo laten, tot dat het Referee Department zei dat er van hands geen sprake was", vervolgt Vanhaezebrouck.

"Er iets raars aan de hand. Alle analisten en kenners zeggen dat het hands was. En toch blijven ze beweren dat het geen hands was. Hoe dat komt durf ik niet te zeggen, maar het is toch vreemd. We zijn nog maar één speeldag ver en het is al zover", aldus een kwade Vanhaezebrouck.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vond jij het een penalty?

Ja
53%
Nee
47%
(184 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws