Vormer in de herfst van zijn carrière? Dat gevoel heb ik absoluut niet

Vormer in de herfst van zijn carrière? "Dat gevoel heb ik absoluut niet"

Gepubliceerd: zondag 25 juli 2021 om 17:20zo 25-07-2021 om 17:20

Ruud Vormer gaat dit seizoen op zoek naar zijn vijfde landstitel in ons land. Inmiddels is de Nederlander 33 jaar oud, de ambitie is er echter nog steeds. Ook zijn leeftijd lijkt Vorm nog geen parten te spelen.   

Vormer behoort inmiddels al tot het Brugse meubilair. De aanvoerder kwam in 2014 toe in West-Vlaanderen en groeide bij Club Brugge al snel uit tot sterkhouder. Inmiddels is Vormer al 33 jaar oud, naar eigenzeggen voelt hij zich echter nog topfit.

"Ik ben klaar voor een nieuw jaar", is Vormer duidelijk in Het Laatste Nieuws. "Natuurlijk ben ik wel weer een jaartje ouder maar ik voel me fysiek nog steeds erg goed. Mijn statistieken waren vorig seizoen ook zeker niet slecht."

Speelt de leeftijd de middenvelder dan echt helemaal geen parten? "Oké, soms voel ik me wel iets stijver als ik uit mijn bed stap. En ik moet wat langer opwarmen voor ik tegen een bal kan trappen. Dat is het echter. Ik bestempel mezelf zeker niet als oud en heb niet het gevoel dat ik in de herfst van mijn carrière zit", aldus Vormer.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws