Weinig geloof in titel voor RSC Anderlecht: Ze hebben toch meer nodig

Weinig geloof in titel voor RSC Anderlecht: "Ze hebben toch meer nodig"

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 20:30vr 23-07-2021 om 20:30

RSC Anderlecht begint met grote ambities aan het nieuwe seizoen en wil beter doen dat het vorige voetbaljaar. Hier en daar wordt paars-wit gezien als een titelkandidaat, maar volgens René Vandereycken en Gert Verheyen komt dat nog te vroeg.

Club Brugge is ook dit seizoen weer de grote titelfavoriet, maar ook Anderlecht wordt gezien als een uitdager. Het eindigde vorig seizoen op de vierde plek, doet het nu beter? "Het zette vorig seizoen een grote stap, maar heeft die slagkracht niet", zegt Verheyen in Het Nieuwsblad.

Daarnaast verloor Anderlecht ook enkele belangrijke pionnen in de vorm van Sambi Lokonga en Nmecha. "Het is eerst afwachten of de ploeg nog even sterk zal zijn", vult Verheyen aan. Volgens Verheyen dreigt Anderlecht dus opnieuw zonder titel te gaan eindigen. "Een traditieclub als Anderlecht kan eigenlijk niet drie jaar lang zeggen dat het in een opbouwfase zit", zegt Vandereycken.

En ook de ex-bondscoach denkt niet dat het dit jaar voor Anderlecht zal zijn. Hij ziet nog flink wat werk bij de Brusselaars. "Om de titel te ambiëren, hebben ze toch iets meer nodig. Om te beginnen een goeie keeper en spits", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws